• Juupajoki •
• Kuhmalahti •
• Orivesi •
• Pälkäne •
Alla on tietoa vireille tulosta, hallituksen päätöksen tiedoksiannosta, hintatason selvittämisestä sekä talkootöiden kirjanpidosta. HUOM! Nämä sivut täydentyvät koko ajan.

Hankkeen toteutuksen saa aloittaa omalla riskillä sen jälkeen kun yhteisörahoitushakemus on tullut vireille Pomoottorissa. Vireille tulosta lähetetään tieto siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu hankesuunnitelmassa (kts. säännöt ja hakuohjeet).

Pomoottorin hallituksen p√§√§t√∂s ‚Äď my√∂nteinen tai kielteinen ‚Äď l√§hetet√§√§n hankesuunnitelmassa ilmoitettuun s√§hk√∂postiosoitteeseen. My√∂nteinen p√§√§t√∂s voi poiketa siit√§ mit√§ on haettu ja/tai p√§√§t√∂ksess√§ voidaan antaa erityisehtoja hankkeen toteuttamiselle. P√§√§t√∂ksest√§ k√§y my√∂s ilmi p√§iv√§m√§√§r√§, johon menness√§ hanke on toteutettava. Avustuksen maksamista on haettava kahden kuukauden sis√§ll√§ hankkeen toteutuksen p√§√§ttymisp√§iv√§st√§, muutoin avustusp√§√§t√∂s raukeaa. P√§√§t√∂kseen kannattaa siis tutustua huolella. P√§√§t√∂s tulee antaa tiedoksi yhdistyksen hallituksen j√§senille tai toimikunnan muille j√§senille.

Avustuksen maksamiseksi tarvitaan selvitys kustannusten kohtuullisuudesta. Tämä on hyvä pitää mielessä hankintoja tehtäessä. Lisäksi maksuhakemuksen liitteeksi tarvitaan kopiot laskuista sekä kirjanpito-ote hankkeen kulujen osalta. Pitäkää siis huolta, että ette hukkaa kuitteja! Erityisesti tämä koskee rekisteröimättömiä toimikuntia, jotka eivät ole kirjanpitovelvollisia. Toimikunnat tekevät hankkeen kuluista yhteenvedon, jonka hankkeen vastuuhenkilö hyväksyy.

Jos Pomoottorin hallitus on avustuspäätöksessä hyväksynyt talkoot omarahoitusosuuteen, tulee niistä pitää tuntikirjanpitoa. Talkootuntikirjanpidon pohjana voi käyttää valmista taulukkoa, jonka saa ladattua linkin kautta. Linkin takana on myös talkoolomake pdf-muodossa tulostettavaksi ja täytettäväksi käsin. Omatekoinen taulukko tai vaikkapa ruutupaperi on myös OK, kunhan seuraavat asiat käyvät selvästi ilmi: päivämäärä, jolloin talkoita tehtiin, mitä tehtiin, kuka teki ja kuinka monta tuntia.

HUOM! hakukierroksella 1.11.2018-1.2.2019 omarahoitukseen EI hyväksytä talkootyötä!

 
Pomoottori ry.
Ajankohtaista
Yhteisörahoituksen säännöt ja hakuohjeet

Hankkeen toteutus

Yhteisörahoitusavustuksen maksaminen
Avustusten saajat
Usein kysyttyä
Yhteystiedot
Aineisto: Pomoottori ry; Web-toteutus: Jussi Kirjasniemi